Tidal Wave Red Velour Petunia wint Fleuroselect Gold

Geschreven op 05-12-2014

Wat geldt als een van de meest spectaculaire Petunia series, is nu uitgebreid in de kleur rood en opnieuw een Fleursoselect Gold Medal winnaar. De diep rode kleur van Tidal Wave – identiek aan die van Petunia Easy Wave Red Velour – dwingt alom erkenning af, ook als het gaat om zijn prestaties die de gehele zomer aanhouden, voor zijn flower power en als innovatieve nieuwe kleur in dit segment.

Geen verrassing, want Tidal Wave Red Velour komt overeen met Silver die al een Fleuroselect Gold Medal kreeg tijdens de introductie van de Tidal Wave serie. Zoals Fleuroselect beschrijft, is Tidal Wave “de hoogste van de Wave familie, een Petunia-serie die extreem gevulde planten ontwikkelt met een verbazingwekkend aantal bloemen. De planten spreiden zich eerst en gaan dan omhoog om uiteindelijk in de breedte en in de hoogte een bijzondere heesterachtige groei te vormen, die het gehele seizoen zo blijft. Tidal Wave Red Velour excelleert in de tuin en in de groenaanleg, beschikt bovendien over een geweldige Botrytis tolerantie, herstelt zich snel na regen en valt niet uiteen waardoor het midden van de plant bloot komt te liggen zoals bij andere petunia voorkomt.”

 

Winner! Tidal Wave Red Velour

 

Tidal Wave maakt onderdeel uit van de petunia Wave familie die wordt ondersteund met een uitgebreid marketing programma. Dit omvat potten, labels en POS-materiaal evenals een consumentgerichte campagne. Tidal Wave Red Velour zal de meer dan 20.000 Facebook fans weten te enthousiasmeren en zal zeker verdere fans voor zich winnen. Tidal Wave Red Velour is al beschikbaar voor de voorjaarsteelt in 2015. 


Deel dit artikel


Plaats een reactie


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.