Kent u buurvrouw Cool Wave violen al?

Geschreven op 02-08-2013

Heeft u wel eens aan de mensen om u heen gevraagd of ze gehoord hebben van Cool Wave Violen? En dan bedoel ik niet uw vakgenoten, collega’s of leveranciers, maar ‘de consument’ rondom u. De kans is groot dat nog niet iedereen weet wat Cool Wave violen zijn en meer nog, welke ‘toegevoegde waarde’ deze nieuwe, hangende violen voor hun tuin hebben. Want een jaar na de introductie hebben we al veel mensen bereikt, maar even zoveel mensen nog niet. Daar ligt dus uw kans op meer verkoop.

De mond vol
In de huidige markt is ‘toegevoegde waarde’ zoals Cool Wave dat te bieden heeft, een broodnodige en welkome aanvulling van het aanbod. Nodig om boven de massa uit te stijgen en meer te verkopen. Een jaar na de introducite van Cool Wave kan gezegd worden dat deze violen en de conceptmatige aanpak goed ontvangen zijn. Maar het valt ook op dat er soms de nodige schroom bestaat om daadwerkelijk in concepten te investeren, ze aan te bieden en de tijd te nemen voor de groei van het succes.

Toegevoegde waarde, iedereen heeft er de mond vol van. Maar past iedereen het ook toe? Wie pakt het op? Wie doet ermee? Het ontwikkelen van een concept rondom toegevoegde waarde kost geld, tijd en energie. Iets wat wij er graag insteken, omdat Cool Wave een uniek en bijzonder product is. Maar u bent ook nodig om het tot een succes te maken. Voor uzelf, voor uw klant, voor uw tuin en elke andere. Gelooft u ook in ‘toegevoegde waarde’?

Eenvoudig
De introductie van nieuwe producten strekt zich uit over een periode van minimaal enkele jaren. Die periode is nodig om de bekendheid van het product op te bouwen, mensen het product te laten ervaren en weer te laten terugkomen in het volgende seizoen. Dat geldt ook voor Cool Wave Violen. De promotiecampagne gaat dan ook in de komende jaren onverminderd door. Website, Facebook, consumentenbeurzen en allerhande leuke promotieactiviteiten worden ingezet om meer mensen kennis te laten maken met Cool Wave. Ook u profiteert van deze activiteiten door uw Cool Wave Violen onder die naam te koop aan te bieden. Alleen al een eenvoudig label volstaat. Maar denk ook eens aan de mogelijkheden om uw website te koppelen aan de onze, aan Facebook of uw eigen verkooppunt te registreren op de winkelvinder van Wave. En de nieuwsbrief.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u eerder al op de één of andere manier kennis gemaakt hebt met Wave. We houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws. Dat doen we ook voor de consument met een eigen nieuwsbrief vol wetenswaardigheden. Doet u mee?


Deel dit artikel


Plaats een reactie


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.