Het voorjaar komt eraan!

Geschreven op 05-02-2014

De dagen worden alweer langer, het zonnetje laat zich zien en de temperatuur kruipt omhoog. Het wordt weer  tijd om de tuin wakker te schudden uit zijn winterslaap en kleur aan te brengen met Cool Wave Violen.

Wat is er lekkerder dan het gevoel van het voorjaar dat er aankomt? Je krijgt de kriebels om de bloemetjes letterlijk buiten te zetten. Na een paar maanden van gezelligheid in huis, wil je de tuin weer in. Je hebt na een winterlange tuinierpauze  flink wat werk te verzetten om alles weer op orde te krijgen. Een manier om meteen eer van je werk te krijgen, is door snelle en kleurige oplossingen te kiezen zoals hanging baskets en bloembakken vol violen. Binnen een handomdraai straalt je tuin weer voor de rest van het seizoen.

Vroeg en sterk
Violen zijn de bloemen die dat voorjaarsgevoel versterken. Vanaf half maart zijn de ijzersterke en breed uitwaaierende Cool Waves weer volop verkrijgbaar bij verschillende tuincentra. Ook als er nog nachtvorst is doet Cool Wave het prima. Want ze doorstaat temperaturen tot maar liefst -25c aan. Een ideale plant om al vroeg in het jaar de tuin mee aan te kleden. Houd de Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over Cool Wave.

Waar vind je Cool Wave?
Er is altijd wel een winkel in de buurt waar je Cool Wave vindt. Bekijk het overzicht voor de verkooppunten  of vraag naar Cool Wave bij een tuincentrum bij jou in de buurt.  


Deel dit artikel


Plaats een reactie


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.