Cool Wave bij Sterren Springen

Geschreven op 07-04-2014

Je verwacht Cool Wave violen waarschijnlijk bij een tuinprogramma, maar je kunt ze ook bij Sterren Springen bewonderen. Marijke Helwegen is een grote fan van de heerlijk geurende  Cool Wave violen. In de voorbereiding op Sterren Springen oefent ze in haar tuin,  te midden van haar Cool Waves.

Marijke is erg enthousiast over Cool Wave. In de aanloop naar Sterren Springen sprak ze met diverse media en vertelde ze wat deze violen voor haar betekenen. Op de vraag ‘Wat vind je zo leuk dat je er extra van gaat stralen?’ antwoordde Marijke in het 100% NL Magazine: ‘Genieten van mijn ongelooflijk prachtige Cool Wave violen in de tuin’. Aan Veronica Magazine liet zij weten dat ze ‘the day after’ de uitzending van Sterren Springen een rustdag houdt en samen met haar kater gaat genieten van haar tuin met haar fantastisch geurende, volop bloeiende  Cool Wave violen.

Golvend
De violen heten niet voor niets Cool Wave. Ze heten zo omdat ze veel meer dan gewone viooltjes breed uitwaaieren, en als het ware over de rand van potten en manden heen golven. Ze zijn zeer winterhard, vandaar de verwijzing naar Cool. En omdat elke plant heel veel bloemen geeft, verspreiden ze in de tuin de heerlijk zoete, klassieke geur van viooltjes.

Cool Waves in eigen tuin
Wil je net als Marijke deze mooie Cool Waves in je tuin of op het balkon? Vraag er naar bij jouw tuincentrum of  kijk in het overzicht voor een verkooppunt bij jou in de buurt.

Marijke bereidt zich voor op Sterren SpringenMarijke bereidt zich voor op Sterren Springen bij haar eigen vijver


Deel dit artikel


Plaats een reactie


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.